Verzending & Bezorging

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als Roofsale een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order.

Levering

Zink materiaal enkel in Nederland binnen 3 werkdagen

Materialen (EPDM, dakbedekking etc.)
Nederland  |  binnen 3 werkdagen op configurator na.

Lichtkoepels
Enkel Nederland (geen waddeneilanden) | circa 8 tot 15 werkdagen*

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag.

Hoe komt mijn bestelling aan?

Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?

Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg worden afgegeven op een afhaalpunt bij u in de buurt. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Bezorgkosten binnen Nederland & België?

Wij werken met verschillende verzendklasses;

  1. Kleine verzending €9.99
  2. Middel kleine verzending €14.99
  3. Normale verzending €20.99
  4. Grote verzending / Pallet formaat €50
  5. Dakpannen verzending €100

Toch nog vragen? 

Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 0854 013952. Ook kunt u een contact opnemen via onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Ben je opzoek naar EPDM folie voor op een platdak? Dak- en Bouw discounter maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.

 

 

0
Your Cart is empty