Lichtkoepels

lichtkoepels

Dak- en Bouw discounter is uw Lichtkoepel specialist met een zeer uitgebreid assortiment aan producten U heeft een ruime keuze aan lichtkoepels in onze webshop en kunt uw gewenste formaat en dikte zelf samenstellen.

Een lichtkoepel is er in verschillende glasdiktes. Zo zijn er enkelwandige, dubbelwandige of driewandige bij ons te bestellen. Hoe dikker het glas, des te beter de isolatie en sterkte van uw koepel. Verder is een lichtkoepel te verkrijgen in verschillende kleuren. Namelijk, glashelder of opaal.

Prijs

Categorieën

Op voorraad

Verschillende maten lichtkoepels

Lichtkoepels zijn te verkrijgen in zeer veel formaten. Ten eerste is de dagmaat het belangrijkste formaat waar u rekening mee moet houden tijdens uw aankoop. Heeft u moeite met het meten van deze dagmaat? Wij helpen u hier graag bij. Neem direct contact met ons op.

Materialen lichtkoepels

De producten zijn te bestellen in één soort materiaal. Bij Dak- en Bouw discounter wordt uitsluitend gebruik gemaakt van acrylaat koepels. 

Acrylaat lichtkoepels

De acryltate lichtkoepels die te koop zijn in onze webshop zijn zeer licht van gewicht, helder en net zo dik als de glazen koepels. Een plexiglas lichtkoepel is hetzelfde als een acrylaat lichtkoepel. Acrylaat is de meest toegepaste soort koepel en zeer sterk. Een plexiglas product is dus van precies hetzelfde materiaal gemaakt als die van acrylaat. Concluderend zijn de voordelen dus gelijk aan elkaar.  

Glashelder of opaal

De kleur van een koepel is zeer bepalend voor de doorkijk van het product. Een glasheldere uitvoering is qua doorkijk hetzelfde als glas, waardoor er gemakkelijk doorheen kan worden gekeken. Daarnaast is een opale variant wel veel licht doorlatend, maar is niet transparant. Hierdoor kan er niet doorheen worden gekeken. Kiezen voor zo’n opale variant is gebruikelijk wanneer u privacy voorop stelt en iets minder fel licht zou willen hebben.

Opstanden voor uw lichtkoepel

Lichtkoepels worden altijd geplaatst op opstanden, bij Dak- en Bouw discounter zijn deze gemaakt van PVC. Een lichtkoepel is in te branden. Daarom, opstand kan in het dakbedekking worden verwerkt. Bovendien zorgt de schuine rand kan licht optimaal toetreden. 

0
Your Cart is empty