Retourneren bij Dak- en Bouwdiscounter

Natuurlijk nemen wij van Dak- en Bouwdiscounter artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn (indien rederlijkerwijs mogelijk. Deze moeten namelijk nog verkocht kunnen worden). Daarnaast nemen wij geen artikelen retour die speciaal voor u geproduceerd zijn zoals het EPDM Membraam, RAL daktrimmen, lichtkoepels en maatwerk zink. De onbeschadigde artikelen kunnen we binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour nemen. Deze herroepingsplicht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending, bij volledige retour zending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de koper  het product naar Dak- en Bouwdiscounter heeft retour gestuurd, gecrediteerd. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Hoe ruilen, retouren, en beschadigingen
U kunt een niet gebruikt artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht, zie onderstaand formulier) aanmelden en daarna binnen 14 dagen retour sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, een kopie van de factuur, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. Mochten er nog vragen of eventuele opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0854 013952 of via info@dakenbouwdiscounter.nl

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@dakenbouwdiscounter.nl of bel met ons tel: 0854 013952

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

DAK- EN BOUWDISCOUNTER ®
Parallelweg-oost 72A
5251JX Vlijmen

Herroepingsrecht
U kunt het bovenstaande modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om melding van een retour te maken. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Bij goedkeuring van het retour krijgt u het door u betaalde bedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending (bij volledige retour zending), zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen)  retour. U krijgt de retourkosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Het risico van de retourzending zijn voor de koper.

Indien u schade veroorzaakt aan het product tijdens het beoordelen hiervan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.

Uiteraard geldt het herroepingsrecht niet voor alle producten. Maatwerk producten zijn uitgesloten.

Toch nog vragen?

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 0854 013952. Ook kunt u bericht achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

0
Your Cart is empty