Over Dak- en Bouwdiscounter

Dak- en Bouwdiscounter is dé website voor dak- en bouwmaterialen voor zowel aannemer als particulier. Dankzij jarenlange ervaring in het vak kunnen we veel oplossingen bieden tegen scherpe prijzen. We zijn al lange tijd een betrouwbare leverancier voor aannemers, dakdekkers en particulieren in onze regio. We hebben persoonlijke aandacht & persoonlijke service hoog in ons vaandel staan. Daarom bieden we een breed assortiment en bezorging aan huis aan.

Door onze ruime ervaring als dakdekker en groothandel weten we precies waar jij tegenaan loopt bij het maken van een dak. We helpen zowel particuliere als zakelijke klanten met verbeteringen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. Dagelijks worden onze producten door het hele land toegepast door vakmannen. 

Van professionals, voor professionals

Door kwaliteit en betrouwbaarheid groeit Dak- en Bouwdiscounter. Met een team van meer dan 30 personeelsleden zorgen we ervoor dat de vakman altijd de juiste middelen in huis heeft. 

Ben je opzoek naar EPDM producten voor op een platdak? Dak- en Bouwdiscounter maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit Europese EPDM. Dit materiaal hebben we zelf al op honderden daken gelegd. Het is makkelijk te verwerken en heeft standaard vijftien jaar garantie. We leveren uitsluitend een dikte van 1.14 mm, dit is geschikt voor alle platte daken.

  De beste materialen

  Een scherpe prijs

 Hulp en advies

DE SPECIALIST ALS HET OM DAKEN GAAT!

0
Your Cart is empty