Dakisolatie

Dak- en Bouw discounter biedt u hoge kwaliteit dakisolatie voor al uw daken. Door de combinatie met de juiste gereedschappen, dakpannen of anders kunt u uw dak zo isolerend mogelijk maken.

Prijs

Categorieën

Op voorraad

Belang van dakisolatie 

Dakisolatie is zeer belangrijk bij daken voor uw schuur, garage of huis. Er gaat namelijk een kwart van de warmte verloren aan een dak. Isolatie zorgt voor behoud van warmte in de door u gewenste ruimte. Dit zorgt voor het besparen van veel energie. Bovendien houdt dit uw gasrekening laag. Bereken hier hoeveel u bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van uw huis wanneer u het dak isoleert, wat natuurlijk erg fijn is als u het ooit wilt verkopen.

Zelf toepassen? Ja!

Dakisolatie is een product dat gemakkelijk zelf aan te brengen is. Hierdoor kan een ieder het toepassen op een plat of schuin dak. Wij leggen u graag uit hoe u een plat dak kunt isoleren. Heeft u daarnaast vragen? Neem gerust contact op.

Is het voor u een te grote investering om uw huis te isoleren, dan kun je mogelijk subsidie krijgen of een lening afsluiten

Isoleren van een plat dak

Voor het isoleren van uw platte dak raden wij aan gebruik te maken van onze PIR-isolatieplaten. De platen zijn ideaal voor het isoleren van het platte dak. Bovendien bestaan de isolatieplaten uit een hardschuim PIR isolatie tussen twee alu lagen. Daarmee heb je een zeer hoog rendement. 

Bij het isoleren van uw platte dak kunt u ervoor kiezen dit van binnenuit of buitenaf te doen. Zodoende geeft het product u meerdere alternatieven, of kunt u zelfs beide kanten van het dak doen. Concluderend, de opties zijn breed en de toepasbaarheid is gemakkelijk.

Voor de bevestiging van uw dakisolatie is het gebruik van de juiste bevestigingsmaterialen verstandig. Ook deze kunt u bij ons bestellen. Zodoende heeft u al het materiaal wat u nodig heeft voor het plaatsen van uw dak.

 

0
Your Cart is empty